E Gravel
Möt nya E Gravel

Nya Principia E Gravel är redo att att tackla på de landsvägarna och spåren. Vi designade E Gravel för att skapa en cykel som kombinerar manövrerbarheten hos en hybridcykel med friheten hos ett kraftfullt elsystem. Den ultralåga vikten på bara 14,5 kg syns både i den diskreta designen, men märks också på köregenskaperna.

ULTRALÄTT EL-GRAVELCYKEL

  • Handbyggd i Randers, Danmark
  • MAHLE X35+ elsystem
  • SRAM NX Eagle 1x12 vxl
  • Panaracer GravelKing SK+ däck
  • Vikt på endast 14,5 kg inkl. batteri

Display

MAHLE iWOC One

För att skapa en diskret kontrollupplevelse är iWOC ONE designad för att integreras i överröret. iWOW-knappen är dock inte bara en vanlig på/av-knapp, utan ett intelligent system för att styra din elcykel. iWOC One låter föraren växla mellan de olika assistansnivåerna, medan färgerna på LED-ringen indikerar assistansintensiteten, batterinivån och om en Bluetooth-anslutning har upprättats.

Läs mer här

Motor

MAHLE X35+

MAHLE X35+ bakhjulsmotor erbjuder upp till 40 Nm naturlig assistans. X35+ är väl integrerad i cykeln vilket gör att motorn är nästan helt dold, så cykeln framstår som helt vanlig. Det säkerställer både stil och användbarhet som är oöverträffad på marknaden.

Läs mer här

Batteri

MAHLE i250

Batterikapaciteten på 250 Wh är konstruerad för idealiska vikt- och effektivitetsförhållanden. Den har tillräckligt med kraft för att ge föraren assistans på sadeln hela dagen utan extra vikt och belastning, samtidigt som den är elegant dold i cykelns ram.

Läs mer här

Varför ska du välja bakhjulsmotor?

Vi har listat fördelarna med bakhjulsdrift

Läs mer

Hos Principia får du

5 års garanti på ram
Nordisk kvalitet
Återförsäljare över hela landet