Gravel
Aldrig har vårt Gravel-program varit större

Gravel är en fusion av en racercykel, crosscykel och mountainbike - en fusion af en racercykel, crosscykel og mountainbike - de tuffaste cyklarna för dig som älskar en lång tur på landsvägen eller en spontan tur i spåret. Alla våra Gravel består uteslutande av kvalitetskomponenter, så att du alltid ska kunna ge allt.

Gravel-sortimentet är större än någonsin och garanterar ett brett utbud av modeller. Det innebär att du har goda möjligheter att välja mellan olika rammaterial, växelgrupper, färg och mycket annat.

Principia Gravel Carbon är vår ultimata Gravel-serie. Modellen är baserad på en högtutvecklad kolfiberram. Den styva och lätta ramen gör sig känd för sina smidiga och mångsidiga egenskaper. Med sina breda däck, överlägsna växelkomponenter och detaljer såsom fästen för montering av t.ex. väskor, skärmar och mycket mer, gör Gravel Carbon sig till en värdig kandidat till cykeln för allt. 

Det är nu möjligt att sätta ihop din egen Principia Aero Carbon. Det är både enkelt och bekvämt - du följer bara tre enkla steg. Besök din lokala Principia-återförsäljare och sätt ihop din ultimata Principia Aero Carbon. När du väl har komponerat en Aero Carbon enligt dina specifika behov handbyggs cykeln hos Principia i Randers i Danmark.

Gravel Alu

Låt det impulsiva styra

Principia Gravel Alu sammanfattar alla bra egenskaper från MTB, Cross och Race. En landsvägsram kombinerad med breda däck gör att du kan köra snabbt på landsvägen, göra en avstickare på skogsstigen och tävla hem på grusvägen. Med Gravel Alu kan du ge allt året runt.

Se alla Gravel Alu

Gravel Hybrid

Otroligt mångsidig

Principia Gravel Hybrid är den senaste medlemmen i Gravel-serien. Gravel Hybrid är fylld med mångsidiga egenskaper som gör den idealisk för all typ av användning, både för vardag och fritid. De breda däcken säkerställer att cykeln kan hantera många olika terränger som grus och asfalt. Året runt. I kombination med ett rakt MTB-styre och snabba växlar får du en cykel som är både bekväm och högpresterande.

Se alla Gravel Hybrid

GRAVEL ÄR TILLGÄNGLIGT MED DEN GRAVEL-SPECIFIKA GRUPPEN - SHIMANO GRX

Se alla Gravel med Shimano GRX

UPPLEV SHIMANO GRX

Fullända din gravel-upplevelse med Shimano GRX, som är skräddarsydd för gravel-cykling. Jämfört med växlar för landsvägscyklar är GRX mer robust och stabil offroad.

 

GRX växlar finns med både 1 och 2 klingor i en mekanisk, alternativ elektronisk variant. Föredrar du helst offroad och branta stigningar är 1 klinga det rätta för dig. Trivs du däremot bättre på en mix av grus och landsväg är 2 klingor det som passar dig bäst.

Hos Principia får du

5 års garanti på ram
Nordisk kvalitet
Återförsäljare över hela landet