Mountainbike
Ta dig genom skogens tuffa terräng

Principia mountainbikes är byggda för att prestera i spåret. Vårt stora urval av mountainbikes i aluminium och kolfiber säkerställer att det alltid finns en cykel för dig, oavsett om det är för nöje, träning eller tävlingar. Modellerna finns i ett flertal utrustningsvarianter och en stor del av dem är förberedda med fästen för tillbehör som lås, pakethållare och skärmar.

Principia MTB Carbon är topptrimmade, tävlingsklara mountainbikes byggda på styva kolfiberramar. MTB Carbon har testats och utvecklats på smala danska single tracks, där säker styrning och snabb, smidig reaktion avgör allt - egenskaper som MTB Carbon återspeglar.

Det är nu möjligt att sätta ihop din egen Principia MTB Carbon. Det är både enkelt och bekvämt - du följer bara tre enkla steg. Besök din lokala Principia-återförsäljare och komponera din ultimata Principia MTB Carbon. När du har satt ihop en MTB Carbon enligt dina specifika behov handbyggs den hos Principia i Randers i Danmark.

MTB Alu

ADRENALINFRÄMJANDE MOUNTAINBIKES

Med teknik från toppen av modellprogrammet är Principia MTB Alu som skapad för att köras genom skogens terräng. MTB Alu är redo för allt, oavsett om du ska träna, tävla eller bara ha kul.

Se alla MTB Alu

Hos Principia får du

5 års garanti på ram
Nordisk kvalitet
Återförsäljare över hela landet