Innovativt och mångsidigt packningssystem med en ocean av möjligheter
Följ Thomas på hans första resa med sina Aero-produkter

Redo för sommarens cykelsemester

Efter att ha köpt min Spider Rear Rack från Aeroe och tillhörande utrustning i min lokala cykelaffär, var jag otroligt glad att få använda den. Med en stundande sommar, omför vilken jag har planerat en lång cykelsemester längs Hærvejen, är det otroligt viktigt att utrustningen fungerar. När jag stötte på Aeroe tyckte jag att det såg otroligt intressant ut med de många alternativen där jag kan ha både mitt tält, de drybags jag hade på hyllan hemma och mycket mer på cykeln.

Första intrycket

Det var lätt att installera Spider Rear Rack, Spider Rack och de andra produkterna. När jag väl hade monterat all utrustning på cykeln blev jag väldigt förvånad över hur stabilt Aeroes Spider Rear Rack sitter på cykeln – den viker sig inte ett dugg. Till helgen hade jag planerat att åka på en medellång åktur där jag skulle ta med med lite packning på min Principia Gravel Carbon för att känna hur det var att åka med min nya utrustning från Aeroe.

Första turen

Lördag morgon var resan planerad, väskorna packade och kedjan smord. Resan startade vid Randers Naturskola, där det finns bra parkeringsmöjligheter och direkt tillgång till superhäftiga grusstigar längs Gudenåen. Härifrån finns det gott om möjligheter att åka de häftigaste vägarna på din gravelcykel. Som tur var märkte jag inte av min packning så mycket under resan. Cykeln rullade stadigt på vägen, låg bra i svängarna och när jag skulle stå på pedalerna i en backe var det inga problem heller. Supercool!

Lördagens sammanfattning

Jag är otroligt nöjd med min senaste investering, och det bådar gott för en bra sommarsemester med massor av äventyr på min Principia. Men det bästa av allt är att jag kan använda Aeroe på i stort sett varje tur. Speciellt deras Spider Cradle kan användas till det mesta. Oavsett om det är till en drybag med energiprodukter och telefon, picknickväskan till lunchen eller en varm jacka till de kalla vårmorgnarna – jag kan ta med allt utan att det blir krångligt.

Hos Principia får du

5 års garanti på ram
Nordisk kvalitet
Återförsäljare över hela landet