Utvalda tillbehör för din Principia
Allt för både vardags- och fritidscykling

Vi har handplockat ett antal tillbehörsprodukter som gör upplevelsen med din Principia ännu bättre. Det essentiella är att tillbehören tillför praktiska egenskaper, men också förstärker designen och utseendet på cykeln som en helhet.

Du kan hitta tillbehören hos din lokala Principia-återförsäljare.

Aeroe

Utrustning som är lika fantastisk som platserna du cyklar till

Aeroe designar och producerar intuitiva cykelväskor av hög kvalitet. Det som är helt unikt med Aeroe är deras mångsidighet, eftersom produkterna passar i stort sett alla cyklar, och den kan enkelt anpassas tack vare deras smarta Spider-system.

Geosmina

Äventyret väntar

Geosmina skapades utifrån en idé och en passion. Geosmina är grundat i en liten stad nära Madrid och är specialiserat på cykelpackningstillbehör. Geosmina har som mål att bidra till cykelpackningens värld, med ultralätta cykelpackningskomponenter som gör det möjligt för cyklister att resa snabbt, säkert och med stabilitet längs komplicerad terräng och i alla väderförhållanden.

SKS Germany

Tysk kvalitet och tradition

SKS Germany är en av de ledande tillverkarna av cykeltillbehör och har funnits i mer än 100 år. SKS Germany använder stolt orden "Made in Germany" (Tillverkad i Tyskland), vilket till stor del speglar de höga krav de ställer på kvalitet, funktionalitet och design. SKS Germany tillverkar allt från pumpar, skärmset, väskor, flaskor, mobiltelefonhållare och mycket mer.

Limar

Limar är en italiensk hjälmtillverkare med mer än 30 års erfarenhet, och är världens ledande tillverkare av lättviktshjälmar. Det breda utbudet består av hjälmar för både race, gravel och stadskörning. Limar utvecklar ständigt sina hjälmar med fokus på aerodynamik, lätthet och komfort.

Hos Principia får du

5 års garanti på ram
Nordisk kvalitet
Återförsäljare över hela landet